fbpx

Oracle-samarbeid gir unike muligheter for fácil

fácil er valgt ut som en av to bedrifter til å delta i et eksklusivt samarbeid med Oracle. Samarbeidet gir fácil en unik mulighet til å oppskalere sitt produkt og nå ut til hoteller over hele verden.

fácil er valgt ut som en av to bedrifter til å delta i et eksklusivt samarbeid med Oracle. Samarbeidet gir fácil en unik mulighet til å oppskalere sitt produkt og nå ut til hoteller over hele verden.

– I samarbeid med Oracle, og som deres nærmeste partner, vil vi kunne levere softwarebaserte tjenester til hoteller i rekordfart, sier Alexander Richter, daglig leder i fácil.

Brikkene falt på plass
Oracle er verdens største leverandør av datasystemer som brukes av hoteller, såkalte Property Management Systems (PMS). fácil har jobbet i cirka 2 år med Oracle-integrasjoner.

– Oracle er en stor organisasjon og det har vært krevende for oss i fácil å forstå hvordan vårt produkt kan integreres med Oracles PMS. Det har gått med mange arbeidstimer for oss, og store økonomiske investeringer i konsulenttimer fra Oracle, forklarer Richter.

Finn ut mer om fácil her.

Da brikkene begynte å falle på plass, ble fácil invitert til å delta på Oracle’s Innovation Week. Dette var Oracles første webinar rettet mot samarbeidspartnere.

– Denne uken ble vendepunktet for oss. Etter å at vi hadde bidratt i diskusjonsforum, Q&A’s og presentasjoner i 12 til 13 timer per dag, fikk Oracle øynene opp for produktet vårt. Vi ble valgt ut som deres “A success story of the Week”, sier fácil-gründeren.

Deltakelsen ble starten på et samarbeid
Deltakelsen på Oracle’s Innovation Week skulle dermed bli starten på et samarbeid som gjør at fácil blir ett av veldig få selskaper med tilgang til Oracles splitter nye API.

– Samarbeidet gjør at vi får tilgang til APIer før alle andre, og dermed får flere måneders forsprang når vi skal utvikle et ferdig produkt. Mer enn 3000 nye funksjoner og tjenester vil vi kunne levere ut til hotellene. Dette er helt unikt og vil bidra til differensiere oss fra konkurrenter i markedet, forklarer Richter.  

Framover vil fácil ha sitt hovedfokus på de hotellene som går over til Oracles nyeste Cloud-plattform. Dette er et naturlig satsningsområde ettersom Oracle er markedsleder.

– Men vi leverer selvfølgelig vårt system til alle hoteller som ønsker en enklere hotellhverdag, om de bruker Oracle sitt system eller ei, presiserer Alexander.